Διήμερο Portfolio Review με τους Γιάννη Ζινδριλή και Παναγιώτη Παπουτσή στο PPC!

Διήμερο Portfolio Review με τους Γιάννη Ζινδριλή και Παναγιώτη Παπουτσή στο PPC!

Photo by Maksim Finogeev / Odesa Photo Days Festival 2018

Στις 25 & 26 Νοεμβρίου 2023, 11:00-16:00, οι Γιαννιώτες φωτογράφοι Γιάννης Ζινδριλής και Παναγιώτης Παπουτσής, ταξιδεύουν στα Ιωάννινα για Portfolio reviews στο Photometria Photography Center (PPC).

 

Για την συμμετοχή των ενδιαφερομένων, θα χρειαστούν 15-30 φωτογραφίες σε ψηφιακή μορφή (jpeg), με την διάσταση της μεγάλης πλευράς 2000 pixel, ή ιδανικά, τυπωμένες φωτογραφίες για την καλύτερη οργάνωση της κάθε ενότητας. Θα υπάρξει συζήτηση πάνω στα έργα των συμμετεχόντων, και θα δοθούν χρήσιμες συμβουλές για την δόμηση και την εξέλιξη τους.

O αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος.

Πότε:

25 & 26  Νοεμβρίου 2023

11:00 – 16:00

 

Που:

21ης Φεβρουαρίου 184, Ιωάννινα

 

Διάρκεια:

30 λεπτά για κάθε συμμετέχων/ουσα

 

Κόστος συμμετοχής:

20 ευρώ

 

Δηλώσεις συμμετοχής:

Δια μέσω photobookstore

Λίγα λόγια για τους reviewers

Ο Γιάννης Ζινδριλής γεννήθηκε στα Ιωάννινα το 1982. Είναι απόφοιτος του τμήματος Τοπογραφίας και του Τμήματος Φωτογραφίας και Οπτικοακουστικών μέσων του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Έχει παρακολουθήσει τα σεμινάρια «Θέματα και Θεωρία Εικαστικών Τεχνών και Φωτογραφίας» και «Περί τοπίου: Εικόνες, Συναισθήματα, Πολιτική» στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών της Αθήνας. Επίσης, είναι τελειόφοιτος του Μεταπτυχιακού Προγράμματος «Φωτογραφία: Έρευνα και Μεθοδολογία» του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Συμμετείχε με την σειρά Vague Landscapes στο Athens Photo Festival το 2016, στο πλαίσιο της έκθεσης «Νέοι Έλληνες Φωτογράφοι». Η τελευταία του προσωπική δουλειά εκτέθηκε στην Photobiennale Θεσσαλονίκης το 2023. Έχει συνεργαστεί με εφημερίδες και περιοδικά. Από τον Μάιο του 2020 παραδίδει μαθήματα φωτογραφίας στην Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία. Ζει και εργάζεται στην Αθήνα ως freelance φωτογράφος.

 

Website: yanniszindrilis.com

www.lensculture.com/yannis-zindrilis

Ο Παναγιώτης Παπουτσής γεννήθηκε στα Ιωάννινα και είναι συνιδρυτής του Διεθνούς Φεστιβάλ Φωτογραφίας Photometria. Σπούδασε φωτογραφία, διοίκηση επιχειρήσεων, έχει μεταπτυχιακό τίτλο στη Διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων και είναι τελειόφοιτος του Μεταπτυχιακού Προγράμματος «Φωτογραφία: Έρευνα και Μεθοδολογία» του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Ως φωτογράφος και πολιτιστικός διαχειριστής, έχει οργανώσει και επιμεληθεί πολυάριθμες πολιτιστικές εκδηλώσεις και εκθέσεις φωτογραφίας, ενώ έχει προσκληθεί και ως portfolio reviewer σε ευρωπαϊκά φεστιβάλ φωτογραφίας. Ως παραγωγός και σκηνοθέτης, έχει υλοποιήσει αρκετές παραγωγές και έχει ολοκληρώσει 2 ντοκιμαντέρ, το «Λάκμος» και το «Ο ήχος των χρωμάτων», τα οποία έχουν προβληθεί σε φεστιβάλ εντός και εκτός της Ελλάδας και πρόσφατα προβάλλονται στο OTE History TV.

 

Website: panagiotispapoutsis.gr

https://www.filmfestival.gr/el/section-tdf/movie/14312

© Photometria International Photography Festival