• Αγγλικα
  • Ελληνικα
Εθελοντισμός

Προετοιμασία

 Οι εθελοντές του Photometria Festival  έχουν σημαντικό ρόλο στην προετοιμασία της διοργάνωσης. Πριν ξεκινήσει το φεστιβάλ χρειάζεται να προετοιμαστούν οι φωτογραφίες, τα κάδρα, οι εκθεσιακοί χώροι. Κάθε εθελοντής έχει την ευκαιρία να μάθει τα πάντα σχετικά με την προετοιμασία, το στήσιμο και την επιμέλεια μιας φωτογραφικής έκθεσης.

Εκθέσεις

Αμέσως μετά την προετοιμασία έρχεται η λειτουργία των εκθέσεων.  Οι εθελοντές είναι το πρόσωπο του φεστιβάλ. Βρίσκονται στους εκθεσιακούς χώρους ενημερώνοντας τους επισκέπτες και δίνοντας χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το φεστιβάλ, καθώς επίσης φροντίζουν για την ομαλή λειτουργία του κάθε χώρου.

 

Δράσεις

Κάθε χρόνο πέραν των εκθέσεων το Photometria Festival πλαισιώνεται διοργανώνοντας μια πληθώρα δράσεων. Προβολές, ομιλίες, διαγωνισμοί, εκπαιδευτικά προγράμματα και πολλά ακόμα. Οι εθελοντές βρίσκονται πλάι στους ανθρώπους που συμμετέχουν στις δράσεις μας, κάνοντάς τους να έχουν μια μοναδική  και αξέχαστη εμπειρία!

 

Προώθηση

Το Photometria Festival είναι μία από τις σημαντικότερες φωτογραφικές διοργανώσεις της χώρας μας! Δεν θα φτάναμε σε αυτό το σημείο χωρίς την συνεχή προώθηση της δουλειάς μας. Οι εθελοντές μας, βοηθούν πριν την διεξαγωγή του φεστιβάλ με προωθητικό υλικό σε όλη την πόλη, με την ενημέρωση στους εκθεσιακούς χώρους, αλλά και την προώθηση μέσω social media.

Θέλεις να γίνεις μέρος μιας από τις μεγαλύτερες φωτογραφικές γιορτές;

 

Έχεις όρεξη να μάθεις;

 

Είσαι άνθρωπος που αγαπά τον εθελοντισμό και θέλει να προσφέρει;

 

 

Εάν ναι, είσαι ένας από εμάς!

 

 

Συμπλήρωσε τη φόρμα και μπες στην ομάδα του Photometria!