Εθελοντισμός

Προετοιμασία

 Οι εθελοντές του Photometria Festival  έχουν σημαντικό ρόλο στην προετοιμασία της διοργάνωσης. Πριν ξεκινήσει το φεστιβάλ χρειάζεται να προετοιμαστούν οι φωτογραφίες, τα κάδρα, οι εκθεσιακοί χώροι. Κάθε εθελοντής έχει την ευκαιρία να μάθει τα πάντα σχετικά με την προετοιμασία, το στήσιμο και την επιμέλεια μιας φωτογραφικής έκθεσης.

Εκθέσεις

Αμέσως μετά την προετοιμασία έρχεται η λειτουργία των εκθέσεων.  Οι εθελοντές είναι το πρόσωπο του φεστιβάλ. Βρίσκονται στους εκθεσιακούς χώρους ενημερώνοντας τους επισκέπτες και δίνοντας χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το φεστιβάλ, καθώς επίσης φροντίζουν για την ομαλή λειτουργία του κάθε χώρου.

 

Δράσεις

Κάθε χρόνο πέραν των εκθέσεων το Photometria Festival πλαισιώνεται διοργανώνοντας μια πληθώρα δράσεων. Προβολές, ομιλίες, διαγωνισμοί, εκπαιδευτικά προγράμματα και πολλά ακόμα. Οι εθελοντές βρίσκονται πλάι στους ανθρώπους που συμμετέχουν στις δράσεις μας, κάνοντάς τους να έχουν μια μοναδική  και αξέχαστη εμπειρία!

 

Προώθηση

Το Photometria Festival είναι μία από τις σημαντικότερες φωτογραφικές διοργανώσεις της χώρας μας! Δεν θα φτάναμε σε αυτό το σημείο χωρίς την συνεχή προώθηση της δουλειάς μας. Οι εθελοντές μας, βοηθούν πριν την διεξαγωγή του φεστιβάλ με προωθητικό υλικό σε όλη την πόλη, με την ενημέρωση στους εκθεσιακούς χώρους, αλλά και την προώθηση μέσω social media.

Τα τελευταία 15 χρόνια, το Photometria International Photography Festival υποδέχεται φωτογράφους από όλο τον κόσμο, παρουσιάζοντας μια ποικιλία από εκθέσεις, διαλέξεις και εκδηλώσεις προσβάσιμες δωρεάν στο κοινό της πόλης. Γίνε μέρος αυτής της πορείας.

Αναζητούμε και φέτος ανθρώπους με όρεξη για προσφορά, καλή διάθεση και μεράκι για να φωτίσουν τη διοργάνωση!

– Θέλεις να γίνεις μέρος μιας από τις μεγαλύτερες φωτογραφικές γιορτές της Ελλάδας;
– Θέλεις να αναπτύξεις νέες δεξιότητες;
– Αγαπάς τον εθελοντισμό και θέλεις να προσφέρεις;

Εάν ΝΑΙ, είσαι ένας/μία από εμάς!
Κάνε την αίτησή σου τώρα.

Selected Value: 1
1 = Ούτε με σφαίρες ----------- 10 = Αν όχι εγώ, τότε ποιος;
Selected Value: 1
1 = Τι είναι αυτό; ----------- 10 = Ινφλουένσερ
Selected Value: 1
1 = Γκρικ καμάκι ----------- 10 = Είναι η μητρική μου
© Photometria International Photography Festival