• Αγγλικα
  • Ελληνικα
Photometria in Motion – Open Call

Photometria in Motion – Open Call

Το Photometria International Photography Festival επιστρέφει για 13η χρονιά, θέτοντας ως εναρκτήριο πομπό, για 4η συνεχή χρονιά, τον διαγωνισμό κινούμενης εικόνας, Photometria in Motion. Με σκοπό την ανάδειξη νέων τρόπων αξιοποίησης της εικόνας, σας προσκαλεί να καταθέσετε το έργο σας στις κατηγορίες: Animation, Video Art και Ταινίες Μικρού Μήκους.


 

Οδηγίες

 

Η υποβολή των έργων θα διαρκέσει από 01/08/2020 έως και τις 30/09/2020. Οι περίοδοι υποβολής έργων χωρίζονται ως εξής:

 

                       ♦ 01/08 – 20/8: δωρεάν συμμετοχή

                       ♦ 21/08 – 10/9: 10 € 

                       ♦ 11/09 – 30/09: 25 €

 

Από τους συμμετέχοντες ζητείται η ηλεκτρονική κατάθεση έργου/ων, ελεύθερης θεματογραφίας, στα οποία θα πρέπει να υπάρχει η δυνατότητα κατεβάσματος, με μέγιστη διάρκεια τα τριάντα λεπτά (30′), καθώς και ένα σύντομο περιγραφικό κείμενο του έργου. Εάν η επίσημη γλώσσα ομιλίας δεν είναι η ελληνική, τότε θα πρέπει επίσης να κατατεθεί το απαραίτητο υλικό ελληνικών ή αγγλικών υποτίτλων.

Η επιλογή των έργων θα γίνει από τους: Δανάη και Δημήτρη Αγναντή, βασιζόμενη στη συνάφεια της περιγραφής της ιδέας με την εκτέλεσή της. Τα επιλεγμένα έργα θα παρουσιαστούν, στα πλαίσια της επερχόμενης διοργάνωσης, σε μέρη και ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν.

Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα (www.photometria.gr) και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του φεστιβάλ.

 

Ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο για να συμπληρώσετε τη φόρμα συμμετοχής:

https://www.photobookstore.gr/index.php?route=product/product&path=60&product_id=62

 


 

Όροι & Προϋποθέσεις

 

1.   Τα έργα θα πρέπει να είναι προϊόν του συμμετέχοντα.

2.  Σε περιπτωσή που τα έργα απεικονίζουν άτομα εν αγνοία τους ή χωρίς την έγκρισή τους, η ευθύνη έγκειται αποκλειστικά στον δημιουργό         στον  οποίο ανήκει το έργο και όχι στο Photometria International Photography Festival.

3.  Το Photometria International Photography Festival έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει τα επιλεγμένα έργα σε μελλοντικές προωθητικές     ενέργειες του φεστιβάλ.

4.  Τα επιλεγμένα έργα θα κρατηθούν στο αρχείο της διοργάνωσης, η οποία διατηρεί το δικαίωμα διαχείρισής τους και μελλοντικής, πιθανής   επανέκθεσής τους, με αναφορά πάντα, στον δημιουργό του κάθε έργου.

5.  Τα πνευματιικά δικαιώματα του κάθε έργου ανήκουν στο δημιουργό τους.

 

 

Η υποβολή της φόρμας συμμετοχής στον διαγωνισμό Photometria in Motion, που διοργανώνεται στα πλαίσια του 13ου Photometria International Photography Festival, σημαίνει αυτομάτως την αποδοχή των όρων και προυποθέσεων που έχουν τεθεί παραπάνω.