• Αγγλικα
  • Ελληνικα
Τελευταίος προορισμός για το Photometria Awards 2020 “Stalk me”: η Νάουσα!

Τελευταίος προορισμός για το Photometria Awards 2020 “Stalk me”: η Νάουσα!

Η έκθεση του διαγωνιστικού τμήματος του Photometria με τίτλο “Stalk me“, ταξιδεύει στη Νάουσα και συγκεκριμένα στον εκθεσιακό χώρο «Καμίνι». Η έκθεση θα ανοίξει για το κοινό το Σάββατο 13 Νοεμβρίου στις 20:00 και θα διαρκέσει μέχρι και τις 20 Νοεμβρίου.

 

«Ένας κόσμος που δεν κοιμάται ποτέ. Εκατομμύρια οθόνες ανοιχτές κι εμείς θεατές και θεάματα. Ένα βλέμμα συνεχώς στραμμένο πάνω μας. Μία περιέργεια για τις ζωές των άλλων. Μια φωτογραφική λήψη στον δρόμο, μία επίμονη ματιά στο κρυφό ή σε αυτό που μέχρι πρότινος δεν ενδιαφερθήκαμε να κοιτάξουμε. Μία εμμονή στο βλέμμα. Από τη φωτογραφική μηχανή της Sophie Calle στο “Suite Venitienne” έως τις κάμερες παρακολούθησης στους δρόμους του Λονδίνου σήμερα. Ζούμε στην εποχή όπου η τεχνολογία δίνει τη δυνατότητα για ένα συνεχές και αμφίδρομο Panopticon. Μια ατελείωτη παρακολούθηση, της οποίας δεν γνωρίζουμε πάντα σε ποια πλευρά βρισκόμαστε. Μια ενστικτώδης ανάγκη να δούμε και να μας δουν. Δείτε μας!».

 

Στους χώρους όπου θα φιλοξενηθεί η έκθεση φωτογραφίας θα τηρηθούν τα υγειονομικά  πρωτόκολλα και οι επισκέπτες θα εισέρχονται, όπως ορίζουν τα νέα μέτρα των συναρμόδιων υπουργείων, για την αποφυγή διάδοσης του Covid 19.

 

Διάρκεια : 13 – 20.11.2021
Ωράριο λειτουργίας: 11:00-14:00 & 17:00-21:00

Εκθεσιακός χώρος: “Καμίνι”, Νάουσα

Έναρξη: 13.11.2021 στις 20:00
Είσοδος: ελεύθερη

 

Σε συνεργασία με τον Δήμο Ηρωϊκής Πόλης Νάουσας