• Αγγλικα
  • Ελληνικα
Ανακοίνωση αποτελεσμάτων του 2ου Photometria Student Awards!

Ανακοίνωση αποτελεσμάτων του 2ου Photometria Student Awards!

Αισίως ολοκληρώθηκε ο 2ος διαγωνισμός: Photometria Student Awards για το 2022! Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συμμετείχαν και μοιράστηκαν τις φωτογραφικές τους ιδέες, καθώς επίσης και όσους έσπευσαν να στηρίξουν αυτό το εγχείρημα για ακόμη μία χρονιά. Ιδιαιτέρως τη Λίλα Ζώτου που ξεχώρισε τους νικητές:

 

 

1o βραβείο: Βalamos, Νικήτας Σιφονιός 

2ο βραβείο: Απώλεια, Καψουλάκη Μάρθα

3ο βραβείο: People, Ελένη Μορφούλια

4ο βραβείο: Ακατάλυτα Δεσμά, Ερμιόνη Ξηρού

 

 

Την παρουσίαση της έκθεσης, των 4 παραπάνω φωτογραφικών σειρών,

θα επιμεληθεί η Ιουλία Λαδογιάννη και ο Τάσος Παπαδόπουλος!

 

 

Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στους εξής χώρους:

 

-1 Γκαλερί, The Lounge Bar (Πλατεία Πάργης)

Διάρκεια: 24.9 – 2.10.2022

Δευ. – Κυρ.: 10:00 – 22:00

&

Φοlk (Ζάππα 3)

Τρίτ. – Κυρ.: 19:00 – 12:30

 

 

Σας περιμένουμε!

Τα βραβεία:

 

 

1ο Βραβείο: Ένα μονοετές πρόγραμμα σπουδών (one year courses) στο πρόγραμμα κατάρτισης Contemporary Photography που πραγματοποιείται δια ζώσης στον ΑΚΤΟ στην Αθήνα.

 

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε εδώ.

 

ή εναλλακτικά (στην περίπτωση που ο νικητής δεν μπορεί να παρακολουθήσει το πρόγραμμα σπουδών στην Αθήνα),  δύο σεμινάρια δικής του επιλογής από την σειρά των online σεμιναρίων του ΑΚΤΟ.

 

Περισσότερες πληροφορίες για τα σεμινάρια μπορείτε να βρείτε εδώ

 

Facebook: ΑΚΤΟ

Instagram: ΑΚΤΟ


 

2ο Βραβείο: Εκπαιδευτικό πρόγραμμα από τα ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 

 

Ετήσια υποτροφία στο πρόγραμμα “Τέχνη Φωτογραφίας”. Ο σπουδαστής, μπορεί να επιλέξει οποιαδήποτε δομή στις 8 πόλεις όπου βρίσκεται το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, μέσα σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα. Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 προετοιμάζει άριστα στον μελλοντικό επαγγελματία φωτογράφο και καλύπτει πλήρως τόσο το θεωρητικό υπόβαθρο όσο και την πρακτική του άσκηση.

 

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

 

Facebook: IEKDELTA360

Instagram: IEKDELTA360

 

     


 

3ο Βραβείο: Εκπαιδευτικό πρόγραμμα από την esp+

 

Μέσω των σπουδών στην ενότητα Creative I του προγράμματος e-learning ESP ο σπουδαστής εισάγεται στις βασικές αρχές σύνθεσης της φωτογραφίας, στην οπτική αντίληψη και την σημειολογία της εικόνας. Στην ενότητα Creative II ο σπουδαστής πραγματοποιεί δύο δικές του ατομικές εργασίες στο τοπίο και το πορτρέτο που αποτελούν το portfolio του και είναι έτσι διαμορφωμένες ώστε να μπορούν να πάρουν μέρος σε ατομικές ή σε ομαδικές εκθέσεις φωτογραφίας. Τα προγράμματα e-learning ESP έχουν διαμορφωθεί έτσι ώστε να είναι εξ αποστάσεως αλλά και εξατομικευμένα, με τον σπουδαστή να έχει εβδομαδιαία επαφή με τον διδάσκοντα του μέσω της εκπαιδευτικής πλατφόρμας της esp+, τηλεδιασκέψεων και email.

 

Μπορείτε να δείτε περισσότερα για τις ενότητες Creative I & II του προγράμματος e-learning ESP εδώ

 

Facebook: ESP

Instagram: ESP

 


 

– 4ο Βραβείο: Ψηφιακό σεμινάριο καθοδήγησης – ολοκλήρωσης ενός φωτογραφικού portfolio με την Λίλα Ζώτου (διάρκειας 6 ωρών με την έναρξη της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς).